Graag nodigt de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland je uit om deel te nemen aan een brainstorm op: maandag 1 juli 2019 van 18.00 tot 22.30 uur in het kantoor van Greenpeace aan het NDSM-Plein 32, 1033 WB Amsterdam. Samen met Greenpeace organiseren wij deze bijeenkomst om mee te denken over de campagne #Noodlandingvoorhetklimaat. Aanmelden kan via Greenpeace

Iedereen die hart voor het klimaat heeft en graag wil dat de Nederlandse luchtvaart op koers komt met het klimaatakkoord van Parijs is welkom. Van omwonenden tot klimaatstakende jongeren, van kunstenaars tot kamerleden. Met iedereen in het land zoeken we antwoord op de vraag:

‘Hoe pakken we samen met massa’s mensen de uitzonderingspositie van de
Nederlandse luchtvaart aan?’

Als het ons menens is met het klimaat, dan moeten we afrekenen met de uitzonderingspositie van de Nederlandse luchtvaart en de groei daarvan. Afgelopen jaren is de discussie losgebarsten, maar uiteindelijk gebeurt er bar weinig. De plannen schieten ver tekort en via lobby probeert de luchtvaart effectief beleid tegen te werken. Het is tijd om een stap verder te gaan. Samen maken we een #Noodlandingvoorhetklimaat. Denk je erover mee hoe?

Op 27 en 28 juli brengen we bij Greenpeace al die ideeën en mensen bij elkaar om campagneplannen te smeden. Die scherpen we aan en in september kan iedereen meebeslissen welk plan we echt uitvoeren.

Hoe meld ik me aan voor de brainstorm? Zo help je ons om er een succes van te maken:

  • Kom langs bij de brainstorm en neem vooral iemand mee.
  • Meld je aan voor de campagne via deze link van Greenpeace

We zien je graag op maandag 1 juli!

Voor meer informatie over deze brainstormavond en contact bij de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland (MNH) via Tim de Vrijer, Tim.de.Vrijer@mnh.nl, 075 – 635 15 98 (ma. t/m do.)